Postani i ti deo naše nasmejane porodice

Stomatološka ordinacija Kotlar Dental pruža sve vrste usluga iz oblasti stomatologije na jednom mestu, uključujući održavanju oralne higijene, popravke i izbeljivanje zuba, oralno hirurške intervencije, lečenje parodontopatije, ugradnja implantata, estetski zahtevna protetska rešenja poput bezmetalnih krunica, faseta i mostova, i mnoge druge usluge.

Vrlo često srećemo se sa ozbiljnim strahom prema stomatološkoj intervenciji, koji je nastajao godinama unazad kada stomatologija nije bila razvijena kao danas. Zato mi nakon prvog i bezbolnog pregleda vodimo razgovor sa pacijentom i odgovaramo na svako pitanje, detaljno preciziramo kako bi se odvijao proces od početka do kraja rada. Anestezije su besplatne i podrazumevaju se ukoliko pacijenti ne žele drugačije. Danas je sve moguće i za svako zatečeno stanje pronalazimo najbolje rešenje. Vaše je samo da nam se prepustite.

Vizija

Vizija Kotlar Dental ordinacije je da na najbolji mogući način odgovori zahtevima pacijenata koristeći najsavremeniju opremu i materijale. Ono što ovu ordinaciju čini zaista posebnom je maldi stručni tim stomatologa koji su visoko motivisani za rad sa pacijentima i prijatno okruženje u kom se stomatolozi u potpunosti posvećuju pacijentima.

Misija

Vrhunski tim madih stručnjaka konstantno unapredjuje svoje znanje kroz specijalizacije u oblastima od hirurgije do protetike. U profesiji koja konstantno napreduje koristimo savremene materijale i opremu u cilju da pacijenti budu zadovoljni i uživaju u svakoj poseti. Verujemo da je naša misija plemenita i da naši pacijenti zaslužuju najbolju uslugu.

Naša misija je kreiranje savršenih osmeha!

Top